Onze prijslijst

Prijzen Afslanksu)(es herfstactie 2014 website.docx

Downloaden

 

Slank in géén tijd

 

Bent u die overtollige kilo’s beu, en wilt u er écht iets aan doen? Maak een afspraak met de specialisten van Afslanksu)(es in Schoten. Onze methode garandeert een spectaculair resultaat voor alle dames. Alle probleemzones worden feilloos, gezond, én permanent aangepakt. Zodat u na enkele dagen weer bruist van energie, en uw zelfvertrouwen een heuse boost krijgt.

 

 

Su)(esformule

 

Onze succesformule is eigenlijk een stappenplan, waarbij we u begeleiden naar een gezond en fit lichaam. Omdat iedere vrouw anders is, beginnen we met een figuuranalyse: we voeren een bodyscan uit, en werken een persoonlijk afslankprogramma uit. Op basis van uw leeftijd, metabolisme, lichaamsbouw, en persoonlijke wensen. We doen dit ook voor zwangere vrouwen. Stap twee is doelgericht bewegen: samen met een personal coach start je met figuurtraining, om heel gericht specifieke zones aan te pakken. Na de oefeningen volgt dan de alpha­-therapie: heerlijk relaxen in een capsule die verwarmt en masseert. Fase vier is voedingsbegeleiding, gebaseerd op uw huidige levensstijl en voedingsgewoonten.

 

 

Begeleiding

 

Bij Afslanksu)(es is iedere vrouw honderd procent zichzelf. We luisteren naar uw probleem, verzuchting, of wens, en stellen een heel concrete oplossing voor. Die vraagt een inspanning, maar het resultaat is de grootste beloning. Maak vandaag nog een afspraak bij ons!

ATV Hotspot

In het lifestyleprogramma Hotspot verkent Zoë Van Gastel de nieuwste en hipste plekjes van Antwerpen. Wij zijn geselecteerd door ATV als hipste afslankstudio te Antwerpen.

Zoë speelt met liefde proefkonijn en test het voor jou uit in onze TFM cabines!

 

http://atv.be/hotspot/hotspot-11-en-12-oktober-2014/#.VD_lrBbYhQ4